NOGICA M10d30

NOGICA M10d30

Osnovne karakteristike:

Nazivna dimenzija: M10x32
Način postavljanja: Uvrtanjem
Za navoj: M10
Materijal: PE (HDPE) + Čelični pocinkovani navoj
Proizvođač: sr "BARNAK"
Kategorija: Nogica
Podkategorija: 


Nogica

Spada u grupu proizvoda, čija je osnovna namena, podešavanje visine, jednog dela, ili celog sklopa proizvoda na kom se primenjuju. Izrađena je od kvalitetnih materijala. Čelični pocinkovan navoj, sa PE osnovom. Nogice se proizvode u standarnim dimenzijama navoja od M6 do M12. 


Nogica M10d30

Služi za podesavanje visine predmeta na čijem se donjem delu nalazi a koji ima na sebi navoj M10. Velike je nosivosti, tako da po jednoj nogici može da izdrži i težinu od preko 90kg. Otporna je na udar. Stopica je prečnika 29 mm a visine stopice 11,5 mm .

Montaža je vrlo jednostavna, a postoje više načina montaže na metalna postolja, neki od njih su:
1 - dovoljno je samo izbušiti rupu u metalu i narezati navoj M10
2 - jednostavno zavariti navrtku M10 na dno cevi
3 - na kraj cevi staviti čep koji u sebi sadrži metalni navoj ...

nakon toga zavrne se na određenu visinu nogica, a metanom navrtkom se osigura (stegne) da se nogica prilikom vibracija ne pomeri gore ili dole.

Sem motaže na metalna postolja, takođe može da se postavlja na drvene proizvode, ivericu ... 

U krajnjoj nuždi, dovoljno je samo izbušiti rupu prečnika 10 mm i staviti u nju nogicu i iznivelisati visinu putem navrtke. 

Izrađuje se u crnoj boji, ali po potrebi može se proizvoditi i u ostalim bojama.


Primena Nogice M10d30

Na svim većim metalnim proizvodima (stolovi, metalni ormani, razna metalna postolja ... ) koji treba da stoje stabilno, ili koji imaju potrebu da im površina bude vodoravna, a gde nije moguće montirati, iz tehničkih razloga čep za nivelaciju.  Takođe isto i kod proizvoda koji su izrađeni od drveta, iverice, medijapana ... (police, cipelarnici, ormani, kreveti ... ). Sem toga mogu se upotrebljavati na delovima de je potreban blagi nagib, kao sto su kosi stolovi sa blagim padom na jednu stranu. dakle primena je jako široka


Ukratko, Nogica M10d30 će zadovoljiti sve vaše potrebe prilikom postavljanja ako je u pitanju stabilnost nekog predmeta na neravnom terenu. Odnos cena kvalitet je više nego zadovoljavajući.

30.07.2011


Nema proizvoda u ovoj kategoriji.